Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een professionele partner voor al uw renovatiewerken in Lier?

Stef Ceulemans is van alle markten thuis, zodat u verzekerd bent van perfect uitgevoerde werken. Kwaliteit, flexibiliteit en eerlijkheid: onze mix van klantvriendelijkheid en vakkundigheid vormen de rode draad tijdens uw gehele project!

Renovatiewerken

Renovatiewerken vereisen de nodige kennis en ervaring. Heeft u twee linkerhanden en/of beschikt u niet over het nodige werkmateriaal? Dan is Stef Ceulemans de ideale partner voor al uw renovatiewerken in Lier! Kiest u voor hem, dan kiest u voor een professional die al uw klussen en karweien vakkundig onder handen kan nemen van begin tot einde!

Houtskeletbouw

Niet genoeg plek in huis? Voor de opbouw van een extra ruimte, zoals een tuinhuis of een werkruimte, is houtskeletbouw de perfecte oplossing. Snel, netjes, ecologisch en energiezuinig. De voordelen zijn eindeloos! Voor het duurzaam neerzetten van elke skeletbouw, inclusief de complete afwerking indien gewenst, is Stef Ceulemans uw partner!

Schrijnwerken

Meubels op maat, ingebouwde kasten, trapleuningen, balustrades en ga zo maar verder: voor al uw schrijnwerken bent u bij Stef Ceulemans aan het goede adres. Waarom? Omdat we elk project met de grootste zorg en aandacht uitvoeren, steeds rekening houden met zowel uw voorkeuren als de karakteristieken van uw woning.
Specialiteiten

Legio voordelen met Stef Ceulemans voor uw renovatiewerken in Lier

Plant u enkele renovatiewerken in uw woonst? Is uw woning toe aan een make-over? Dan is een expert in renovatiewerken in Lier geen overbodige luxe. Stef Ceulemans is hierbij thuis in werkelijk alle facetten van de renovatiewereld: van een badkamerrenovatie tot de gyprocwerken in uw woonkamer, van een houtskeletbouw tot de metselwerken voor een garage. Elk project waar we aan beginnen, wordt steevast tot in de puntjes afgewerkt met de grootste expertise en uitgebreidste vaardigheden!

Met meer dan dertig jaar ervaring in de bouwsector, kunt u met Stef Ceulemans op beide oren slapen: onze medewerkers vormen één voor één vakmannen, die uw project van A tot Z begeleiden, uitvoeren en afwerken. Van afbraak tot opbouw en afwerking: u geniet altijd van de unieke mix van uniciteit en kwaliteit op maat. Klant is nog steeds koning en dat is dan ook precies waarom al uw wensen tot in detail worden verwezenlijkt.

Bovendien geniet u niet alleen van kwaliteit van de hoogste plank, maar ook van aantrekkelijke prijzen. Bij ons vindt u uitsluitend eerlijke offertes terug, ideaal voor renovatiewerken in Lier naar ieders budget. Bij ons geniet u verder ook van talloze voordelen in diverse domeinen: geen lange wachttijden, een strikte opvolging van alle gemaakte afspraken, stiptheid, te allen tijde beschikbaar met slechts één aanspreekpunt en bovenal: perfectionistisch met het oog op een 100% tevredenheidsgarantie!

Reken op uw allround specialist voor al uw renovatiewerken in Lier

Bij Stef Ceulemans bent u op aan het juiste adres voor verschillende vakgebieden. Afbraakwerken, metsel- en voegwerken, gyprocwerken, schrijnwerken, houtskeletbouw, meubelstukken op maat, loodgieterij, elektriciteitswerken en nog veel meer. Geniet bovendien ook van totaalpakketen voor al uw renovatiewerken in Lier. Uw keuken in een nieuw jasje, uw badkamer volledig up-to-date. Geen karwei gaan we uit de weg!

Heeft u niet de tijd en/of energie om uw renovatiewerken zelf uit te voeren? Geen probleem. Uw expert in renovatiewerken in Lier maakt uw woning bewonensklaar, zodat u snel zorgeloos kunt genieten van een volledig nieuw interieur. Niet alleen voor particulieren zijn we beschikbaar, maar ook kantoorgebouwen en winkelpanden nemen we met plezier onder handen. Onze ervaring en passie voor renovatiewerken zorgen keer op keer voor een verbluffend eindresultaat!

Had u graag meer geweten over onze beschikbaarheid, onze prijzen of onze werking voor uw renovatiewerken in Lier? Dan kan u ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer +32 477307759 of via het e-mailadres stef.ceulemans@skynet.be. Stef Ceulemans hoopt u zo snel mogelijk persoonlijk te mogen ontmoeten, zodat al uw wensen kunnen worden uitgevoerd.
© 2014-2017 Ceulemans Stef
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Ceulemans Stef
Langstraat 6
2223 Schriek
GSM: +32 477307759
Contacteer ons